maanantai 26. elokuuta 2019

Annosruokien valmistus

Opinnot jatkuvat opetusravintola Woitossa annosruokien maailmassa.


Maanantai 26.8


Lämpimässä keittiössä luotua: Kaalikääryleet, kermakastike, 
keitetyt perunat, paahdetut juurekset, yrttiöljy ja sokeroidut puolukat


Keskiviikko 28.8

Leivontapäivä


Kaneliässät

Maanantai.2.9


Metsästäjän lohi


Tässä valmistamiani annoksia Ravintola Woitossa sekä opetuskeittiössä


Hedelmäsalaatti ja puolukka-kinuskitrifle


Fish & Chips ja paistetut muikut & juuressose



Kana-bratwurstpyttipannu



Mustajuurikeitto & mustajuurilastu


Keskiviikko 2.10


Lounaan kattaus



Keskiviikko 9.10

Tämä annos tänään sai opettajalta paljon kehuja, kuulemma paras annos haukea mitä hän on pitkään aikaan syönyt :)

Omasta mielestäni annos oli oikeinkin onnistunut.

Hauki on ihan liian aliarvostettu kala, itsekin kalassa käydessä hauki on aina laitettu takaisin kasvamaan. Nyt voisi harkita oikeasti sen käyttöä, kun siitä valmistettu ruoka olikin hyvää.





Gratinoidut haukikvenellit, lohkoperunaa & juureksia





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti